02 de febrer 2008

En la Antiga Grècia...

En motiu de l'anada a València per veure l'exposició d'Apolo, vos pose uns enllaços relacionats amb aquesta divinitat grega que tant va fer per els homes en aquell aleshores.

Per una altra banda, vos enllace també a una web que tracta el tema de la família en l'antiga Grècia.

Espere que aquesta informació siga del vostre agrat i vos ajude un poc millor la vida de la societat grega que tant ha donat a la nostra cultura.

Att.: Juan

3 Comments:

At 9:58 p. m., Anonymous Anònim said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

 
At 4:00 a. m., Blogger Martí Duran said...

Le comunico que acaba de salir un manual de Latín para la nueva asignatura de 4º de ESO. Puede encontrar más información en:

http://latindecuarto.blogspot.com/

Muchas gracias por su atención.

 
At 12:46 p. m., Blogger Sergi said...

Hola gestor de Paideia, soc Sergi Pitarch periodista i autor del bloc www.canviemlarealitat.com. En estos moments estic fent un treball d'investigació per a l'Acadèmia Valenciana de la Llengua sobre la importància del la blocosfera en la difusió del valencià a internet. Estic fent un inventariatge de tots els blocs fets al País Valencià o per valencians i valencianes. En un futur passaré una enquesta a tots els blocaires per conèixer les seues motivacions. Si t'interessa col•laborar només hauries de contestar a l'enquesta que us passaré a tots en un futur. Però em faria falta un correu de contacte. Si vols més informació el meu correu spitarchtreballavl@gmail.com

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home