29 d’octubre 2006

Extreme Makeover:Reconstruccion Total, un programa UTOPIC

Aquest matí, a les 10:30, he vist un programa a la tele anomenat Extreme Makeover:Reconstrucción Total,que s'encarrega de reconstruir la casa d'una familia per a fer-los la vida més agradable.

En el programa de hui,anaven a reconstruir la casa d'una familia amb 7 fills i que dos anys enrere el pare d'aquesta havia mort a causa d'una enfermetat dels pulmons.La familia ho havia passat molt malament,encara que tots els veïns (una quantitat de 2000, sense exagerar gens) els havien donat el suport necessari per agrair-los tot el que el pare d'aquests havia fet per ells.

La família se'n va anar a un balneari per a que no pogueren vore el resultat de la casa fins a la setmana següent.

Quan ja havien començat a tirar parets,finestres... ,els veïns i veines van arrimar-se per tal d'ajudar els dissenyadors,arquitectes i demés membres de l'equip tecnic del programa i fins i tot els prepararen el sopar i les postres de tots els dies de la setmana.

Aquest programa m'ha demostrat, gràcies als veïns i veines del vecindari on havien anat a fer el programa, que es pot aconseguir una societat en la que es visca millor,en altres paraules: una UTOPIA.